Защо Bohem Furniture?

В днешно време има много компании, които предлагат дивани „Честърфийлд“ и понякога може да изпитате затруднение в опит да намерите правилния, в който да инвестирате. И така, какво отличава Bohem Furniture от останалите?

В Bohem Furniture ние се занимаваме директно с нашите клиенти, за да сме сигурни, че вашите нужди са посрещнати на всеки етап от процеса на поръчка. Това означава, че няма посредници: нашите дивани пристигат направо от нашия опитен занаятчийски екип до вашата врата. Ние също  така, отказваме да закупим второкласни мебели от Източна Европа или Далечния Изток и да я предадем като своя собствена.

Честърфийлдът е класически британски дизайн, така че заслужава най-добрата изработка, която да съответства на финото му наследство. В Bohem Furniture ние създаваме вашите мебели само в нашата работилница в Манчестър и никъде другаде.

Това означава, че знаем входовете и недостатъците на индустрията, предлагайки ви експертни съвети, на които можете да се доверите. Също така нямаме скрити такси и имаме пълен контрол върху целия процес – от първоначалното ви запитване, до производството на вашите мебели и пътуването им до вашия дом.

Защо Bohem furniture?

Качествено и ръчно изработено с отношение към детайла

Много любов е нужно да се вложи в създаването на всеки от диваните на Честърфийлд, които напускат нашата работилница. Ние смятаме, че успеха на всеки един бизнес е воден от страстта и любовта, към това, което правим. С всяка една поръчка, изработена на ръка в нашата работилница в Манчестър, можете да сте сигурни, че сме поели ангажимент да създадем автентичния „честърфийлд“. Успоредно с това, ние продължаваме да възприемаме много от традиционните методи, необходими за направата на тази емблематична мебел.

Екипът ни е с над 35г опит в създаването на честърфийлд мебелировка отговарящи на всички европейски и британски стандарти. Просто казано, това, което те не знаят за създаването на Честърфийлд, вероятно не си струва да знаят.

viber_image_2020-01-29_15-43-21
Защо Bohem furniture?

Влагаме най-добрите материали

Използвайки само най-добрите рамки от букова дървесина и материали за тапицерия, ние се уверяваме, че всяка една наша произведена мебел е готова да издържи теста на времето. В съчетание с умението на нашите майстори, нашите мебели са ненадминати по отношение на качество и дълготрайност.

Ние предлагаме разнообразие от първокласни кожи, които можете да избирате за вашия диван, фотьойл, кресло или стол, с много луксозни кожи и разкошни материи. Гордеем с това, че предлагаме само най-добрите материали за нашите дивани.

Умението, времето, усилията, качеството на материалите и любовта, която присъства във всеки един артикул, който е излезнал от нашето ателие представлява ненадмината стойност на парите. Предизвикваме всеки от вас да намери подобна мебел, която да надвишава нивото ни на качество.