За нас

За нас

Всеки страхотен дизайн започва с още по-добра история

„Bohem Furniture“ е домът на най-добрите традиционни мебели
„Честърфийлд“, произведени ръчно в Англия от екип от висококвалифицирани
майстори с над 35 годишен опит. Предоставяме Ви възможност за професионална и
качествена изработка на всички наши мебели в най-различни видове и цветове
кожи. Използваме само естествена кожа от най-добрите производители в света.
Претендираме за най-доброто съотношение между цена и качество, отговарящо на
класата на оригиналните мебели на марката.

Изберете вашия стил диван

Разгледайте класическите и съвременните ни дивани, кресла или офис столове, за да откриете дизайна, който наистина харесвате. Можете също да разгледате нашите колекции от кожи, за да разберете повече за покритията, с които разполагаме, както и да се запознаете с това, какво е нужно да притежава всеки един висококачествен диван „Chesterfield“, от менюто „Производство“. Екипът ни ще Ви съдейства, ако имате специфични изисквания или имате нужда от повече информация за възможните варианти. Видът и цветът могат да бъдат избрани по наши налични мостри.

В случай, че желаете да се докоснете до комфорта, който предлагаме, заповядайте в нашия шоурум да тествате на живо, някой от нашите налични мебели.

С ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА

... за да може всяка следваща мебел да бъде също толкова индивидуална, колкото и предишната!

 „Честърфийлд” е исторически символ на Бароковия стил

През първата половина на 19-ти век, мебелите „Честърфийлд” са намерили място в домовете на най-богатите аристократи във Великобритания и всяка част от обзавеждането имала своето ключово значение.

Изящните гарнитури били избирани основно във величествените домове и имения на висшите класи на обществото и останали ключов елемент през цялата Викторианска епоха. През целия 19-ти век търсенето на мебели „Честърфийлд” продължило да нараства. До 20-те години на миналия век, „Честърфийлд” се превръщат в световен еталон за стил и гарнитурите започнали да се търсят във все повече страни като САЩ, Канада, Индия и Австралия. „Честърфийлд” устояват на промените на времето, поради качеството си да се пригодят към почти всеки интериор. Това ги прави основен акцент на стилното обзавеждане и до днес.

Подходящи и при модерните интериорни решения  

„Честърфийлд“ е непреходна класика и стил, която внася лукс и елегантност във Вашия дом и офис. Присъствието им Ви потапя в атмосферата на традиционните мъжки английски клубове, които са били посещавани от изтънченните джентълмени. За да се сдобиете със стол, канапе или диван от висок клас просто разгърнете каталога ни с идеи и преоткрийте бароковия стил за Вашите интериорни решения.